Dedicated to Jolie aka Borro

Cik Borro,

Jika anda tengah makan roti Paris tu, ingat-ingat la aku.

Jika anda nak makan pasta Verona, kim salam Kaka’ (kalau nasib ko terjumpa la kan).

Dah sampai Prague, cari-cari la boyfriend baru ya.

You lucky b**ch

Kalau tak nak, dapatkan gf untuk aku pun boleh! Dengan pantas aku book flight pagi-pagi🙂.

Sesungguhnya tidak molek jika setelah ko pulang tak membawa sebarang cenderabaju.
Hint: Jersey Milan. No. 69. Ada tulis-tulis kat belakang. 4 huruf je. hehehehe.

2 Comments

  1. Bro,

    apsal blog chikanoz boy kena suspend?

    * beb, pesan la cenderabaju yang lebih sikit.. hehehe..

  2. Entah la beb… aku pun da lama tak login.

    Lucah sgt kut. hehehe


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s