Chinese Democracy

Dah pindah dah.

Ke mana?  Sila cari sendiri…

Tima kasih.

Waddahack

Aku tak tau camana ngan korang… tapi tak pernah aku tengok wedding si pengantinnya berucap panjang.

Nazry namanya.  Tahniah Nazry + Ila.  Kurang sorang player kat opis kitorg.  Hahaha.

Oh!  Man U menang bergaya dengan 3-0 ye malam tadi.  Bukan 1-0, bukan 2-0 akan tetapi 3-0.

Liver fool.  Kami menghampiri.  Anda tunggu :-).

Oyeah!

Say it Ain’t So

Cibai laa…  Kat office takda orang.  Langsung.

Ramai cuti lagi.

Nyesal datang awal2.

Hampes.  Balik la camni.

November Rain

Pengertian puasa = Sentiasa beringat bahawasanya ada orang yang lebih susah dari kita.

Kalau tak dapat makan sedap2, ada orang yang tak makan langsung.

Jika kita merungut kereta kita sangat perlahan, ada orang lain sampai berhujan bawa motor je.

Jika kata motor kita tak cantik, ada orang lain sampai penat berjalan kaki.

Jika nak bising2 penat jalan kaki, begitu la seterusnya ada yang lagi susah dari kita.

Pendek kata bersyukur.  HARGAI la dengan apa yang anda miliki sekarang ya.

Kasut

booGie: Lalalala…

Plagiarism

Anda tahu apa itu plagiat?  Anda faham apa itu plagiarism?

Kalau kat sekolah lebih kurang meniru lah.  Tulis bulat-bulat orang punya masuk ko punya.  Omputih cakap academic fraud la.

Jika di dalam blog anda, terdapat unsur-unsurnya tulisan orang lain mahupun idea nya tidak pula meminta izin dari penulis asal maka ia boleh la dipanggil plagiat.

Uit…  tulis idea sendiri lah.  Biar la tak cantiknya bahasa sendiri tu…  janji rock!  Nak amik orang punya gak, bagi la kredit sesen dua kan.

Courtesy of Fizi Gilo

Courtesy of Fizi Gilo

 

booGie: Kalau budak2 kecik mesti dah ajuk ” Cheeeennn… cheeennn…  tak alu”.

Narsistik Egomania 3

Tiap kali aku nak taip je, mesti sangkut.

Tiap kali nak post je, mesti separuh jalan.

Tu la… orang lain rajin update, aku?   Haram… 

Cerita lepas raya la hor?  Selamat berpuasa yea semua.

booGie: Korang penah dgr lagu Amy Search – Aku dah bosan?  Sekarang nyanyi ramai2.

Cerita Bulat

Bodoh la Germany kalah.

Rugi beratus-ratus lemon.  Siye

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.